Sinds de start van mijn praktijk is de naam die hem heb gegeven, Topaas Coaching, geregeld onderwerp van gesprek. Hoe ik aan deze naam ben gekomen en wat de betekenis er van is.

Het geven van een naam aan je eigen bedrijf is als het geven van een naam aan je kindje dat nog geboren mag worden. Wikken, wegen en voelen of het klopt.
Meerdere varianten komen voorbij en net zoveel worden weer aan de kant geschoven omdat het niet klopt of niet goed aanvoelt.

Omdat ik met mijn bedrijf de natuur vaak als werkplek gebruik, was er al snel de link gelegd met een naamgeving die daar vandaan mocht komen. Zoeken in het dierenrijk, en dan weten waar het dier voor staat, was een startpunt. En vanuit het dierenrijk, via de plantenwereld, ben ik terecht gekomen in dat wat moeder Natuur ook in de loop van de tijd laat ontstaan. Door de tijd, druk van gesteente, warmte en kou en het samengaan van mineralen ontstaat de wereld van edelstenen.

Topaas is een edelsteen dat in allerlei kleurschakeringen te vinden is. Van lichtblauw, naar groen, rood en via paars kom je ook geel tegen. En als je kijkt naar de natuurgeneeskundige wereld, dan geeft die aan dat topaas je de kracht geeft om je eigen weg te gaan vinden, je doelen in beeld te krijgen en de kracht geeft om die doelen ook te gaan behalen.

En laat dat nu precies zijn wat ik als coach jou graag gun. Bij alles wat je doet, wat je meemaakt, wat je beleeft. En dat alles daar in oké is. Dat alles er mag zijn; elke kleur, iedere schakering die het met zich meebrengt.

Ook benieuwd wat ik hierin voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en kom kennismaken. Je bent van harte welkom!

#topaascoaching #topaaslifecoach #topaaswandelcoach #topaasmindfulwandelcoach