Jongens wat was het een afgelopen week een gaaf feestje om mee te maken!

Het live gaan van mijn Social Media en het krijgen van alle reacties daarop, ik voelde me gewoon overdonderd… Binnen 5 dagen al meer dan 100 volgers op Facebook, een website die honderden keren gezien is en de eerste aanmeldingen zijn een feit.

Ik heb geregeld teruggedacht aan die vrijdagmorgen en dat ik echt wel kriebels in mijn buik had voor het mijzelf zo op de kaart zetten….mijzelf zichtbaar maken. Want dat is wat nodig is om mensen te laten weten dat ik er ben, wie ik ben en waar ik voor sta. En dan merk ik dat als je doet waar je hart ligt, alles heel anders door je wordt ervaren. Net alsof er ineens veel meer energie gaat stromen.

Mooie stap, die ik eigenlijk tot voor kort niet had durven maken, was om afgelopen dinsdag een filmpje op te nemen en deze gewoon te posten op Facebook en Instagram. Ik heb echt met mijn ogen dicht op de knop “plaatsen” gedrukt. En ook dat is weer prachtig zijn eigen weg gegaan.

Maar over je eigen weg gaan gesproken, heb jij daar ideeën of gevoelens bij? Of heb je daarin een wens en is die nog niet helemaal helder voor je? En heb je de behoefte om hiernaar op zoek te gaan? Dan nodig ik je graag uit om dit, samen met mij als jouw coach, in beeld te gaan brengen.

Kennismaken is altijd vrijblijvend en ik zie je graag in de praktijk of tijdens een fijne wandeling. Je bent van harte welkom!

#topaascoaching #topaaslifecoach #topaaswandelcoach #topaasmindfulwandelcoach